Kedves barátunk!

Morse lett az Art Vader Motion-ból! Hét év után más néven, új gondolat alapján folytatjuk a filmezést és márkaépítést. A két kulcsszó: a tartalom és a minőség.

Hamarosan átvezetünk az új angol nyelvű honlapunkra!
Az Art Vader Motion archívuma itt érhető el.

Üdvözlettel,
Kiss Norbert Ádám

tovább a morse oldalára

ART VADER MOTION
Mozgóképet készítünk. Image, vírus, reklám, riport, tv műsor, animáció, összefoglaló. Online, broadcast és még ennél is több: arculat, interaktív esemény, belső kommunikáció, közösségi aktivitás, dokumentumfilm. Minden ami mozog, hangos és lelke van.
vissza

Likó Marcell Üzenete

Forgattunk négy részt az RTL Klub Üzenet című műsora számára, barátunk Likó Marcell főszereplésével. Ez az egyetlen olyan műsor a nagy nézettségű televíziókban, ahol fiatal művészek lehetőséget kapnak gondolatokat elmondani főműsoridőben.

Négy dal, négy téma - ez volt a feladat. Azzal kezdtük a munkát, hogy előre kitaláltuk, melyik legyen az a négy dal és ezek kapcsán milyen üzenetet lehet megfogalmazni.
A mi dolgunk az volt, hogy megfelelő keretek közé szorítsuk Marcell áradó gondolatait. Másrészt képileg igen magasra tettük a mércét a megszokotthoz képest. Szerettük volna, ha a néző felkapja a fejét, ha a tévében látja.
Olyan világítást használtunk, amelyet interjú közben a tévéstábok nem szoktak. Illetve itt vetettük be először a Glide-ot. Szerettünk volna minden egyes snittbe egy nagyon lassú mozgást vinni. Sokat agyaltunk az idézeteken, végül Arany Jánostól, Kosztolányi Dezsőtől és két Vad Fruttik dalszövegből idéztünk.
Néhány nap vágás és effektelés (fényelés és vignettálás) után elkészült a négy rész. Ahogy lenni szokott, az egyik erősebb, mint a másik.