Kedves barátunk!

Morse lett az Art Vader Motion-ból! Hét év után más néven, új gondolat alapján folytatjuk a filmezést és márkaépítést. A két kulcsszó: a tartalom és a minőség.

Hamarosan átvezetünk az új angol nyelvű honlapunkra!
Az Art Vader Motion archívuma itt érhető el.

Üdvözlettel,
Kiss Norbert Ádám

tovább a morse oldalára

ART VADER MOTION
Mozgóképet készítünk. Image, vírus, reklám, riport, tv műsor, animáció, összefoglaló. Online, broadcast és még ennél is több: arculat, interaktív esemény, belső kommunikáció, közösségi aktivitás, dokumentumfilm. Minden ami mozog, hangos és lelke van.
vissza

Újabb PIXIBOX sorozat érkezett

Újabb PIXIBOX filmeket készítettünk, ezúttal TONI&GUY Hair Meet Wardrobe márkával közösen. Az Unilever egyik húzómárjáka is kipróbálja magát a magyarországi online térben és megpróbál betörni a blogvilágba. A piacvezető PIXIBOX, illetve magyarország legnépszerűbb szépség-bloggerei pedig partnerek ebben. Íme az első rész:

A PIXIBOX egy havonta megjelenő szépségdoboz, amelynek tartalma mindig meglepetés. Az elmúlt egy évben nagyon népszerű lett, ezért adta magát a hozzá kapcsolódó PIXI magazin, illetve filmes csatorna (VLOG) elindítása. Ez egy teljesen szokatlan vállalkozás, ami a jelek szerint óriásit robbant.

Korábban is voltak szépségápolással kapcsolatos videók, de a témában ilyen minőségű filmek eddig még nem készültek online felületre. A bloggerek örömmel osztották meg tapasztalataikat, tanácsaikat a termékekkel kapcsolatosan. Az újdonságokra nyitott közönség pedig ezt nagyra értékelte, igazi párbeszéd és közösség alakult ki. Ezeket a rövid, videókra épülő blogokat hívjuk VLOG-nak. 

A következő, három részes sorozatban a TONI&GUY Hair Meet Wardrobe termékekre fókuszálunk. Főszereplő Friedmann Péter, a márka magyarországi nagykövete lesz. Vele beszélgetett Horváth Beáta, a PIXIBOX tulajdonosa és Maggie, a beautyjunkie.hu szerzője például a hajápolásról. 

a PIXIBOX oldala

a PIXIBOX blogja