Kedves barátunk!

Morse lett az Art Vader Motion-ból! Hét év után más néven, új gondolat alapján folytatjuk a filmezést és márkaépítést. A két kulcsszó: a tartalom és a minőség.

Hamarosan átvezetünk az új angol nyelvű honlapunkra!
Az Art Vader Motion archívuma itt érhető el.

Üdvözlettel,
Kiss Norbert Ádám

tovább a morse oldalára

ART VADER MOTION
Mozgóképet készítünk. Image, vírus, reklám, riport, tv műsor, animáció, összefoglaló. Online, broadcast és még ennél is több: arculat, interaktív esemény, belső kommunikáció, közösségi aktivitás, dokumentumfilm. Minden ami mozog, hangos és lelke van.
vissza

PIXIBOX vírusvideók

Magyarország legnépszerűbb beauty-bloggereivel forgattuk legújabb reklámfilmjeinket. A PIXIBOX-ot kísérletező hölgyeknek találták ki. Minden dobozka limitált példányszámú válogatást tartalmaz a legújabb szépségápolási termékekből. A PIXIBOX és PIXIBAG felváltva, kéthavonta érkezik, tartalma azonban mindig meglepetés.

Magyarország legnépszerűbb szépségbloggerei segítettek bemutatni a dobozokban található kincseket. A második részben arcápolási tippeket kapunk a box-ból.

A PIXIBOX igazán csajos, a férfiaknak csak azért ajánljuk, hogy ötleteket adjon, mire vágyik barátnőjük. Első körben négy rész készült el, hamarosan érkezik a többi. 

A forgatásról képes beszámolót készített az egyik főszereplő Szandra, a the very style blog szerzője.