Kedves barátunk!

Morse lett az Art Vader Motion-ból! Hét év után más néven, új gondolat alapján folytatjuk a filmezést és márkaépítést. A két kulcsszó: a tartalom és a minőség.

Hamarosan átvezetünk az új angol nyelvű honlapunkra!
Az Art Vader Motion archívuma itt érhető el.

Üdvözlettel,
Kiss Norbert Ádám

tovább a morse oldalára

ART VADER MOTION
Mozgóképet készítünk. Image, vírus, reklám, riport, tv műsor, animáció, összefoglaló. Online, broadcast és még ennél is több: arculat, interaktív esemény, belső kommunikáció, közösségi aktivitás, dokumentumfilm. Minden ami mozog, hangos és lelke van.
vissza

Nyitottak vagyunk kampányfilm

Büszkék vagyunk, hogy bennünket kért fel a Google, a Prezi és az espell, hogy készítsük el a Nyitottak vagyunk kezdeményezés legújabb kampányfilmjét. Nem csak támogatók, hanem partnerek is lettünk, hiszen a főleg mozgóképes üzenetekre épülő akcióhoz mi nyújtjuk a szakmai támogatást.

A kampányfilmben Heal Edina, a Google magyarországi vezetője, Árvai Péter a Prezi társalapítója és Bán Miklós, az espell vezetője mellett az alapító cégek munkatársai is szerepelnek. Közösen mondják el a Nyitottak vagyunk kezeményezés alapkoncepcióját és emellett részvételre buzdítanak.

Hónapokkal ezelőtt érkezett a megkeresés, hogy legyünk filmes támogatója a ma kezdődött Nyitottak vagyunk filmes kampánynak és rendezvénysorozatnak. Hatalmas lelkesedéssel láttunk hozzá a feladathoz. Az elmúlt hétem több hírességgel készítettünk mintafilmeket, amelyekhez hasonlót várnak a szervezők.

Ha neked is van egy történeted a nyitottságról, akkor mondd el egy kamera előtt és oszd meg a YouTube-on! Profi vagy amatőr, HD vagy webkamera - teljesen mindegy. A lényeg, hogy állj ki a nyitottságért. Segítséget találsz a Nyitottak vagyunk oldalán.


Mi is nyitottak vagyunk! Inspiráljunk együtt másokat is.